Про посилення державного нагляду за організацією харчування у закладах освіти

11.01.2020

На виконання доручення Прем‘єр-міністра України О.Гончарука від 25.10.2019 року № 37580/0/1-19, Головним управлінням Держпродспоживслужби у Львівській області спільно з Департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації був розроблений «Регіональний план щодо створення належних умов для безпечного харчування у закладах дошкільної, загальної середньої освіти усіх типів та форм власності на 2020-2021 роки», який затверджений розпорядженням Голови Львівської облдержадміністрації від 20.11.2019 року № 1336/0/5-19.

Відповідно до даного Регіонального плану, спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області у всіх 25 районах та містах області протягом грудня 2019 року були організовані та проведені семінари – тренінги з питань організації харчування дітей в закладах освіти області.

Крім цього, спільно з Департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації за участю керівників структурних підрозділів  в листопаді 2019 року була проведена нарада щодо організації харчування дітей і школярів.

За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби розроблена обласна цільова програма «Дітям Львівщини – безпечне та якісне харчування». затвердження якої планується на сесії Львівської обласної Ради в січні           2020 року.