gov-ua
Головне управління
Держпродспоживслужби у Львівській області

Новини

20 вересня 2019 року в Україні стали чинними вимоги системи НАССР у закладах громадського харчування

20 Вересня 2019 року
20 вересня 2019 року в Україні стали чинними вимоги НАССР щодо дотримання виробничих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР у кафе, ресторанах, кондитерських, їдальнях у навчальних закладах...

Про спалах ГКІ в закладі громадського харчування «Сінатра» в м. Львові, вул. Кульпарківська, 230

17 Вересня 2019 року
На підставі термінових повідомлень? надісланих  Львівським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» в період з 15.09.2019р. до 17.09.2019 року госпіталізов...

Спалах гострої кишкової інфекції в Яворівському районі

04 Вересня 2019 року
Згідно повідомлення Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф встановлено факт  госпіталізації пацієнтів із симптомами гострого ентероколіту в інфекційне відділення КНП “Новояворівської районної лікарні ...

Небезпечних речовин в атмосферному повітрі після пожежі під Львовом не виявлено

31 Серпня 2019 року
Внаслідок пожежі, що виникла на складах підприємства «Ніка Друк», 30 серпня 2019 року працівниками ДУ «Львівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України» у с.Чишки і с.Дмитровичі Пустомитівського району було прове...

Термінове повідомлення!

30 Серпня 2019 року
30.08.2019р  о 15.55 год  у Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області поступило повідомлення від Головного управління ДСНС у Львівській області про те, що по вул. Л.Українки, 53 с. Чишки, Пустомитівського району горять ск...

Про спалах харчової токсикоінфекції

29 Серпня 2019 року
Згідно повідомлення Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф 28.08.2019 року в інфекційне відділення КП “Центральна міська лікарня Червоноградської міської ради” поступило 4 дітей із симптомами харчової...

Профілактика гострих кишкових інфекційних захворювань

28 Серпня 2019 року
В літній період відбувається значне зростання захворюваності на кишкові інфекції і стає актуальним виникнення спалахів гострих кишкових інфекційних захворювань (ГКІ), які несуть значну небезпеку для здоров’я людини. В першу чергу це стосуєт...

КОЕФІЦІЄНТИ КОРИГУВАННЯ ПОКАЗІВ ВИКОРИСТАНОГО ГАЗУ СПОЖИВАЧАМИ

28 Серпня 2019 року
У листопаді 2018р. ТзОВ “Львівгаз Збут” почало вказувати в платіжках для побутових споживачів суми донарахувань у зв’язку з приведенням обсягів природнього газу до стандартних умов. Такі платіжки почали приходити тим побутовим споживачам як...

Держпродспоживслужба вживає заходи щодо ліквідації АЧС на території Львівської області

19 Серпня 2019 року
16 серпня 2019 року до  Головного управління надійшло оперативне повідомлення про загибель свиней у ТзОВ «Галичина - Захід» с.Кавсько Стрийського району Львівської області. У зв’язку з цим, фахівці ветеринарної медицини Головного управлі...

Спеціалісти Держпродспоживслужби Львівської області отримали почесні відзнаки з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини

13 Серпня 2019 року
Голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський, начальник Головного управління Євгеній Баркит, ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького Володимир Стибель...

Відбулася нарада на тему: «Забезпечення виконання заходів щодо ідентифікації сільськогосподарських тварин в громадському та приватному секторі Львівської області»

13 Серпня 2019 року
13 серпня 2019 року  відбулася розширена тематична нарада Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області. Тема наради: «Забезпечення виконання заходів щодо ідентифікації сільськогосподарських тварин в громадському та приватн...

Затверджені методи відбору зразків для визначення рівня мікотоксинів у харчових продуктах під час держконтролю

13 Серпня 2019 року
12 серпня 2019 року набув чинності наказ Мінагрополітики від 22 травня 2019 року № 264 «Про затвердження Методів відбору зразків для визначення максимально допустимих рівнів мікотоксинів у харчових продуктах для цілей державного контролю» (...

Привітання з нагоди професійного свята – Дня працівників ветеринарної медицини!

10 Серпня 2019 року
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини! Спеціалісти ветеринарної галузі завжди користувалися великою повагою за професіоналізм, відповідальність та відданість своїй справі. Своєю щоденною працею, ви...

Про спалах Гострої кишкової інфекції на весіллі в кафе «Хутір» м. Золочів.

07 Серпня 2019 року
05-06.08.2019 року у інфекційному відділенні КНП «Золочівська ЦРЛ» госпіталізовано 4 осіб, з них троє дітей, які харчувались 04 серпня 2019 року на весіллі в кафе «Хутір»,  м. Золочів. Попередній діагноз при поступленні: гострий гастроентер...

Про спалах харчового отруєння в домашньому осередку с. Шум’яч, Турківського району, Львівської області

06 Серпня 2019 року
Згідно повідомлення Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в Турківську ЦРЛ та КНП “Боринська районна лікарня”  05.08.2019р.  за медичною допомогою звернулось 10 осіб, з них 9 госпіталізованих, 1 ліку...

Що ми їмо — нові правила читання етикетки: аналіз закону №2639-VIII «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» – блог Володимира Лапи

05 Серпня 2019 року
Хочеш дізнатися, що ти їси? Держава подбала про це — 6 грудня 2018 року Верховна Рада України ухвалила Закон України 2639-VIII «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Закон набув чинності відразу після опублікування, але ос...