Оновлена інформація по спалаху ГКІ в закладі громадського харчування «Ольвія Гранд» м. Львів.

29.11.2019

Станом на 29.11.2019 року всього за допомогою у лікувально-профілактичні заклади звернулось 14 осіб, сімом захворівшим встановлено діагноз Salmonella enteritidis.

22.11.2019 року спеціалістами Львівського міського управління Держпродспоживслужби проведено позапланову перевірку суб’єкта господарювання, винесено припис щодо усунення недоліків та складено протокол про порушення Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», законодавства про харчові продукти та корми. Відповідно до виявлених порушень, головним державним ветеринарним інспектором Львівської області винесено Рішення про тимчасове припинення виробництва та обігу харчових продуктів в термін з 25.11.2019 року по 06.12.2019року.

Розслідування спалаху продовжується.