Відповідно до розпорядження міського голови Трускавця від 15.03.2023р. №76-р “Про створення робочої групи для проведення обстежень закладів громадського харчування, об’єктів торгівлі харчовими продуктами, стихійної торгівлі харчовими продуктами», спеціалісти Дрогобицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області взяли участь у комісійному обстеженні закладів громадського харчування, об’єктів торгівлі харчовими продуктами та стихійної торгівлі харчовими продуктами в м.Трускавець.
З метою запобігання спалахів, гострих кишкових захворювань та харчових отруєнь, було роздано «Пам′ятки для керівників та працівників підприємств громадського харчування» та була проведена роз’яснювальна робота щодо дотримання суб’єктами господарювання, які займаються діяльністю у сфері громадського харчування, вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».