gov-ua
Головне управління
Держпродспоживслужби у Львівській області

Безпечне та якісне харчування – запорука здоров’я дітей

    Працівники Стрийського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області взяли участь у семінарі, організованому Управлінням освіти Стрийської міської ради на тему: «Організація безпечного харчування у закладах загальної середньої освіти та роль медичної сестри в створенні безпечного, здорового освітнього середовища».
   Під час семінару обговорили:
   1) впровадження стратегії реформування системи шкільного харчування;
  2) основні принципи складання примірного чотиритижневого сезонного меню, щоденного меню, меню-розкладу, ведення обліку виконання норм харчування;
    3) контроль за дотриманням санітарно-протиепідемічного режиму в їдальні (харчоблоці), буфеті.
   До семінару мали нагоду долучитись головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Стрийського районного управління Лужецька Віра Ярославівна та помічник лікаря-епідеміолога відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Стрийського районного управління Артимович Леся Зеновіївна .

Державні сайти України