Станом на 21.10.2019р. постраждало 11 осіб — 9 мешканців Львівської області та 2 мешканці Волинської області. Госпіталізованим пацієнтам Львівської області встановлено діагноз Сальмонельоз.
З метою встановлення причин та умов виникнення спалаху спеціалісти Львівського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області 16.10.2019р. провели санітарно-епідеміологічне розслідування спалаху та здійснили інспектування закладу громадського харчування з відбором проб для проведення відповідних лабораторних досліджень. Керівництву закладу надано припис про усунення порушень, винесено рішення про тимчасове припинення обігу харчових продуктів та складений протокол. Про ситуацію, що склалась поінформовано правоохоронні органи, органи місцевого самоврядування та Головне управління ДСНС у Львівській області
Проведення протиепідемічних заходів триває.