Станом на 07.11.2019 року кількість постраждалих, що перебували на весіллі 03.11.19. в готельно-ресторанному комплексі “Криве озеро” ресторану «Аспарагус” зросла до 18 осіб. Стан хворих середньої важкості.
Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області спільно з фахівцями Яворівського районного відділу ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» проведено позаплановий захід державного нагляду ресторану «Аспарагус”, відібрано продукти, змиви з об’єктів довкілля на лабораторні дослідження щодо виявлення збудника, який міг спричинити спалах. Під час проведення перевірки виявлено порушення законодавства, винесено Рішення про тимчасове припинення виробництва та обігу харчових продуктів суб’єктом господарювання, складено протокол про порушення Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».