На виконання доручення Прем’єр-міністра України, 21.01. 2020 р. на базі Жовківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області було проведено семінар-навчання для персоналу та підприємців, які задіяні в організації безпечного харчування дітей у дошкільних навчальних та загальноосвітніх закладах, здійснюють реалізацію харчових продуктів в торгівельній мережі Жовківського району Львівської області щодо недопущення використання та реалізації фальсифікованих продуктів (в т.ч. і масла солодковершкового).
Також, було обговорено вимоги законодавства щодо провадження у закладах громадського харчування системи управління безпечності харчових продуктів (НАССР), причини та профілактика виникнення гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь і повноцінного збалансованого харчування.