На виконання доручення Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 11.2.1-4/6997 від 03.05.2019 «Щодо протидії фальсифікації традиційних молочних продуктів» Перемишлянське районне управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області 21 лютого 2020 року провело семінар – нараду з підприємцями роздрібної торгівлі, закладами громадського харчування, підприємцями які проводять харчування дітей у закладах освіти та із представниками операторів ринку в адміністративному будинку Перемишлянської районної державної адміністрації. У семінар-нараді головували заступник голови Перемишлянської районної адміністрації Шалапський Іван Ярославович, заступник голови Перемишлянської районної ради Мартиняк Тарас Васильович та в.о. начальника Перемишлянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Цюра Олег Анатолійович.
Під час виступу в.о. начальника Перемишлянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Львівській області Цюра Олег Анатолійович, звернув увагу присутніх на те, що у державі проводиться масштабний проект «СТОП Фальсифікат» щодо моніторингу солодковершкового масла, та на можливостях із запобіганню виявлення фальсифікованої продукції у місцях продажу. Також була звернута увага на обов’язковий перехід на систему управління безпечністю харчових продуктів – НАССР.
В ході проведеного семінару-наради були обговорені проблемні питання з організації харчування у школах Перемишлянського району, які виникли під час проведення комісійних обстежень закладів загальної середньої освіти.