У семінарі взяли участь: начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Подоляк В.П., начальник Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Ріпка В.С., начальник відділу Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби Опаровська М.Ф., провідний спеціаліст Управління безпечності харчових продуктів Микитин Л.М., спеціалісти Сокальського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, керівники дошкільних закладів, загальноосвітніх навчальних закладів та постачальники продукції.
Начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби виступив з питанням масштабного моніторингу масла солодковершкового, який проводився в рамках медійного проєкту «Стоп Фальсифікат». До відома присутніх доведені результати проведеного моніторингу масла солодко вершкового, який спрямований на посилення захисту споживачів та очищення ринку від фальсифікованої продукції.
Провідний фахівець Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Микитин Л.М. висвітлила актуальні питання етапів розробки та впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). Звернула увагу присутніх на те, що здійснюється обов’язковий перехід на систему управління безпечністю харчових продуктів.