gov-ua
Головне управління
Держпродспоживслужби у Львівській області

Відбулася колегія Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області «Про підсумки діяльності Держпродспоживслужби Львівської області за 2019 рік та завдання на І квартал 2020 року»

06 березня 2020 року відбулася колегія Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області про підсумки діяльності Держпродспоживслужби Львівської області за 2019 рік та завдання на І квартал 2020 року.

Засідання відбулося за участю директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Юлії Шопської,  начальника Головного управління Євгенія Баркита, заступника начальника Головного управління Олександри Чушак, начальників структурних підрозділів, в тому числі у районах та містах, начальників районних державних лікарень ветеринарної медицини, директорів Львівської регіональної та Пустомитівської міжрайонної державних лабораторій Держпродспоживслужби.

Зі вступним словом до присутніх звернувся начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Євгеній Баркит.

Про роль Держпродспоживслужби у розвитку агропромислового комплексу Львівської області доповіла директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Юлія Шопська.

Під час заходу було підбито підсумки роботи Держпродспоживслужби за низкою напрямків та окреслено основні аспекти проведеної торік роботи структурних підрозділів Головного управління щодо здійснення державного нагляду (контролю) у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, аналізу діяльності структурних підрозділів Головного управління щодо санітарно-епідеміологічних розслідувань спалахів гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь серед населення у звітному періоді, забезпечення реалізації повноважень у сфері захисту прав споживачів та забезпечення ефективного державного нагляду за дотриманням державної дисципліни цін у Львівській області.

Окрім цього, члени колегії проаналізували роботу з питань державного нагляду у сферах карантину та захисту рослин, охорони прав на сорти рослин та ГМО, дотримання фінансової, бюджетної дисципліни, збереження та використання державного майна та усунення виявлених недоліків у 2019 році.

Також, було окреслено завдання на 2020 рік за вказаними напрямами, в тому числі у сфері безпечності продукції, харчування дітей та боротьби з фальсифікатом харчових продуктів.

Під час колегії було наголошено на необхідності забезпечити належний рівень як міжвідомчої, так і внутрішньої комунікації, проведення широкої роз’яснювальної роботи серед громадськості з актуальних питань, які відносяться до компетенції Держпродспоживслужби, підвищення обізнаності громадян про свої права, а також зміцнення служби шляхом підвищення фахового рівня спеціалістів Служби.

Державні сайти України