Володимир Комар, директор Львівської регіональної лабораторії Держпродспоживслужби та Ірина Борис, начальниця відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ЛМУ ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області у програмі “Головне за день. Інтерв’ю” на телеканалі ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ дали відповіді на найбільш актуальні питання, які цікавлять споживачів Львівщини, а саме щодо:
- функціювання лабораторій Держпрожспоживслужби на ринках області;
- необхідності проведення дослідження продукції на ринках;
- ризики для здоров’я, які несе в собі вживання продукції, придбаної на стихійних ринках;
- профілактичних заходів із запобігання харчовим отруєнням у весняно-літній період.
Повне інтерв’ю ви можете переглянути за посиланням: Що шкідливого продають на ринках Львівщини