Станом на 29.11.2019 року кількість постраждалих зросла до 23 осіб, 21 з яких госпіталізовані з діагнозом гостра кишкова інфекція.
Протягом 25.11.2019 року – 26.11.2019 року проведено санітарно-епідеміологічне обстеження та позапланову перевірку суб’єкта господарювання, з відбором проб продуктів та обстеження персоналу на бактеріоносійство. винесено припис щодо усунення недоліків та складено протокол про порушення Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», законодавства про харчові продукти та корми. Відповідно до виявлених порушень, головним державним ветеринарним інспектором Львівської області винесено Рішення про тимчасове припинення виробництва та обігу харчових продуктів в термін з 26.11.2019 року по 09.12.2019року.
Розслідування спалаху продовжується.