gov-ua
Головне управління
Держпродспоживслужби у Львівській області

Оперативна інформація за 15 липня щодо моніторингових обстежень!

          Фахівцями  Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, в тому числі у складі постійних мобільних груп, проведено  444 моніторингових обстежень щодо дотримання профілактичних і  протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з яких 13- із залученням засобів масової інформації до висвітлення процесу та результатів перевірок.

З них обстежено   60 закладів  громадського харчування, 164- об’єкти торгівлі  продовольчими товарами, 15-агропродовольчих  ринків,  125- об’єктів  торгівлі  непродовольчими  товарами, 26– перукарень та салонів  краси, 4- дитячі дошкільні заклади, 7-одиниць громадського транспорту, 43-інші.

За результатами  виявлених порушень складено 10  протоколів  відповідно до ст.44-3 КУпАП – щодо порушення правил карантину по дотриманню вимог санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, а саме: 5-на об’єктах торгівлі продовольчими товарами, 2-в закладах громадського харчування, 2-на об’єктах торгівлі непродовольчими товарами та 1-інші.

Оперативна інформація за 15 липня щодо моніторингових обстежень!

Фахівцями Держпродспоживслужби у Львівській області, в тому числі у складі постійних мобільних груп, проведено 458 моніторингових обстежень дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з яких 17 із залученням засобів масової інформації до висвітлення процесу та результатів перевірок.

З них 63 заклади громадського харчування, 175 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 45 агропродовольчих ринків, 109 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, 8 пунктів проведення тестування зовнішнього незалежного оцінювання, 3 заклади дошкільної освіти, 11 перукарень, 52 одиниці громадського транспорту.

За результатами виявлених порушень складено 12 протоколів відповідно до ст.44-3 КУПаП – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічих правил і норм. Серед порушників: 1 – заклад харчування, 5 – продовольчих магазинів, 4 – об’єкти торгівлі непродовольчими товарами, 2 – порушення вимог при здійсненні громадських перевезень .

Дотримуйтесь встановлених рекомендацій та правил соціального дистанціювання!

Державні сайти України