gov-ua
Головне управління
Держпродспоживслужби у Львівській області

Оперативна інформація за 19 липня щодо моніторингових обстежень!

Фахівцями  Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, в тому числі у складі постійних мобільних груп, проведено  349 моніторингових обстежень щодо дотримання профілактичних і  протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з яких 16- із залученням засобів масової інформації до висвітлення процесу та результатів перевірок.

З них обстежено   40 закладів  громадського харчування, 134- об’єкти торгівлі  продовольчими товарами, 10-агропродовольчих  ринків,  114- об’єктів  торгівлі  непродовольчими  товарами, 15– перукарень та салонів  краси, 4- дитячі дошкільні заклади, 3-одиниці громадського транспорту, 3- заклади громадського харчування де передбачалося проведення урочистих подій, 26-інші.

За результатами  виявлених порушень складено 8  протоколів  відповідно до ст.44-3 КУпАП – щодо порушення правил карантину по дотриманню вимог санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, а саме: 4-на об’єктах торгівлі продовольчими товарами, 1-в закладі громадського харчування, 2-на об’єктах торгівлі непродовольчими товарами, 1-на громадському транспорті.

Оперативна інформація за 19 липня щодо моніторингових обстежень!

Фахівцями Держпродспоживслужби у Львівській області, в тому числі у складі постійних мобільних груп, проведено 391 моніторингове обстеження дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з яких 9 із залученням засобів масової інформації до висвітлення процесу та результатів перевірок.

З них 54 заклади громадського харчування, 161 об’єкт торгівлі продовольчими товарами, 24 агропродовольчих ринки, 110 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, 15 об’єктів побутового обслуговування, 27 одиниць громадського транспорту.

За результатами виявлених порушень складено 5 протоколів відповідно до ст.44-3 КУПаП – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічих правил і норм. Серед порушників: 1 – заклад громадського харчування, 3 – продовольчих магазини, 1 – порушення вимог при здійсненні громадських перевезень.

Дотримуйтесь встановлених рекомендацій та правил соціального дистанціювання!

Державні сайти України