На кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького 7 березня 2024 р. відбулася гостьова лекція для здобувачів першого і другого рівнів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Для проведення лекції було запрошено працівників Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Михайла Нуцковського – головного спеціаліста відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг і Романа Сімонова – головного спеціаліста відділу ринкового та метрологічного нагляду.
Після завершення лекції виникло жваве обговорення серед здобувачів вищої освіти. Особливе зацікавлення проявили здобувачі другого рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Під час діалогу було задано багато питань щодо діяльності ринкового та метрологічного нагляду в умовах воєнного стану в Україні.